BabyWorld

-I samarbete med Babyworld-
Jag har genom åren som aktiv barnvagnsnörd sökt efter den perfekta butiken att handla från. Både fysisk butik samt nätbutik.
Då de fysiska butikerna stängt en efter en, har jag valt att näthandla en del.


Är återkommande kund hos BabyWorld, både för att de har bäst priser, och de matchar andra kedjornas erbjudanden. Där finner man ett brett sortiment, i princip allt man kan behöva från nyfödd till större barn.
Allt från vagnar, till bilsäkerhet. Amning, till Lego.
Är man osäker inför köp, kan man nå de via mail, chatt, och tex instagram.
Otroligt trevlig personal, som är tillmötesgående och professionell.
Det bästa av allt, vill man ändå handla i fysisk butik?
Ja då har BabyWorld två stora butiker utöver webbshoppen, dessa befinner sig i Västerås samt Uppsala.

Jag personligen har t.ex handlat en Babyzen yoyo från de innan Svala föddes. Hade chattkontakt innan, och de ordnade perfekta paketet till mig. Detta levererades sedan hem på mindre än 24 timmar. Hur bra är inte det?

Finns flera olika barnvagnspaket alternativ att välja mellan också, perfekt om man som förstagångsförälder är lite osäker på vilket babyskydd t.ex passar till vagnen. Finns allt från enbart babyskydd till, men även åkpåse samt spjälsäng.

Hittade perfekta startkittet till, som jag själv önskar att hade funnits innan Svala föddes. Nya uppdaterade versionen av Cybex Priam 2019. Hela vagnen uppger en riktigt lyxig känsla, samt är otroligt skön att rulla. Vagnen är en duovagn, med separat ligg & sittdel. Nya uppdaterade versionen har liggdel med nedfällbart tyg fram, för luftflöde på sommaren.
Chassit levereras i tre färger, chrome med bruna detaljer på styret, mattsvart, samt roségold. Sitt & liggdel finns att välja i 5 olika färger.
Till det här paketet får man med BeSafe Izi Go Modular i-Size babyskyddet med bas. När bebisen sedan vuxit ur babyskyddet, köper man till steg 2 stolen, Besafe Izi Modular I-Size RF. Man använder samma bas till båda två enheterna.
Utöver dessa, får man med snyggaste spjälsängen. Sebras växasäng 2-i-1 Kili. Dock får man köpa till madrasspaketet, men då har man en funktionell, rymlig och snygg säng som fungerar från nyfödd upp till 8-10års åldern, beroende helt på hur stort barnet är.


Kommer helt klart att fortsätta handla från BabyWorld, och rekommenderar även er att ta en titt in på deras hemsida. Kontakta butiken vid frågor, lovar att de guidar er inför ert köp. Annars hjälper jag er så gott jag kan!

-Tommy @barnvagnsfarsanKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s