Bagasi – skötväska


Inlägget är i samarbete med Bagasi.se

Låt mig presentera för er en riktigt läcker väska. Det är en skötväska i grunden, men den här kommer att hänga med mig till jobbet. Hur snygg är den inte?
Denna jag har fått är i navy kanvas & cognac läder. Riktigt snygg kombination om jag så får säga. Som gjord för mig, och mina blå vagnar.
Just nu finns den här väskan även nedsatt till ett vrakpris inne på Bagasi hemsida. Skynda över dit för att fynda er en egen väska.

Väskan är uppbyggd för att var ting ska ha sin plats, för att undvika onödig röra. Samtidigt är den behändig i storlek, enligt mig alldeles perfekt.
Måtten är 30 x 30 x 16cm. Väskan levereras i en snygg och praktisk dustbag, som skyddar väskan då den inte används, eller som vi, förvarar barnens mössor i den.
Det medföljer också väskkrokar och axelrem, dessa kan alla justeras efter behov och tycke. Med får man även praktiskt skötunderlägg, man vet aldrig när blöjan behöver bytas. Kan även användas som sittunderlag.

Ni har väl inte missat att Bagasi även har snygga weekendbags, i olika färger, material samt storlekar. Är bra sugen på en weekendväska i brunt läder! Som sagt, kliv över till deras sida och kika. Ni kommer att att upptäcka ett stort sug efter dessa. Perfekta för resor, eller varför inte som BB-väska.

Helt perfekt som åka till jobbet väska när den inte används som skötväska.

Ni kommer att få se mer om denna framöver. Håll detta tillgodo så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s